Hjælp til CV og ansøgningen, så du kommer i arbejde

Rigtig mange danskere står i disse tider overfor at skulle søge andet arbejde.

Om det er selvvalgt eller ufrivilligt, så kan det være rigtig svært at omsætte sine erhvervserfaringer til viden, kompetencer og færdigheder, der kan bruges inden for andre arbejdsområder.

De fleste brancher definere og beskriver stillingsbetegnelserne forskelligt, til trods for, at arbejdsopgaverne er sammenlignelige. 

Det er ikke altid at arbejdsgiverne er bekendte med, at du, med din erfaring og viden fra anden branche, kan opfylde de krav om færdigheder og kompetencer, arbejdsgiveren søger efter i en kommende medarbejder.

For hvordan skal en kommende arbejdsgiver blive bekendt med den viden, de kompetencer og færdigheder du besidder, hvis du ikke selv er i stand til at omsætte din erhvervserfaring til et CV og en ansøgning? 

Jeg tilbyder at coache dig, så du bliver skarp på, hvilke kompetencer og færdigheder du har, som kan anvendes inden for andre brancher og områder på arbejdsmarkedet. 

Coachen foregår i en dialog, hvor vi i samråd skriver nogle sætninger ned som du fremadrettet kan anvende i dit CV og ansøgninger.

På denne baggrund bliver dine muligheder for at opnå en jobsamtale forøget og dine chancer for at opnå et ansættelsesforhold større. 

Herudover tilbyder jeg, at vi i fællesskab udformer dit CV. Et CV som du fremadrettede kan medsende dine ansøgninger.

De fleste virksomheder læser ikke alle ansøgningerne, men sortere ansøgere til og fra, ud fra det medsendte CV. Din chance for at få din ansøgning læst, bliver større hvis dit CV gør virksomheden/arbejdsgiver opmærksom på dine kvalifikationer, kompetencer og færdigheder. 

Til dig, der oplever at skriftlige formuleringer i en ansøgning er omfattende og besværligt, så tilbyder jeg at udforme din ansøgning for dig – dette kræver at vi har lavet dit CV og at du er tilstede, enten personligt eller via telefon, når ansøgningen udformes.

Jeg glæder mig til at hjælpe dig