Livsstilsforandringscoaching

Har du et ønske om at blive den bedste version af dig selv, både kropsligt og mentalt?

En version hvor der er balance imellem personlig præstation, følelser og krop.

For de fleste indebære dette, at opnå evnen til selvkontrol, mestring af svære situationer og relationen til mad værende ”alt med måde”.

Rigtig mange mennesker kæmper med en forvrænget tilgang til mad og i stedet for at få gjort op med relationen til mad, forsøges der med slankekure efter slankekure – men hvad hjælper en slankekur, når hverdagen melder sig og du ikke længere kan overskue at tælle kalorier? 

Er du tilmed en af dem hvor det tabte indhenter dig, lige så snart du stopper med at tælle kalorier?  

Slankekure er ikke en livstilsændring der hjælper dig på fremadrettet.

Jeg går ikke ind for ”kvik fix”. Derfor tilbyder jeg heller ikke en kur eller en skabelon for, hvordan du skal leve dit liv, for at se ud eller agere på en bestemt måde.

Mine forløb tilpasses efter dig og dine ønsker, men ud fra et ”hjælp til selvhjælp” princip, hvor jeg giver dig redskaberne til at ændring din nuværende situation, til en ændret livstil. 

Jeg vil igennem et 12 ugers livsstilsforandringscoaching forløb, hjælpe dig med at opnå balance imellem den du er, den du ønsker at blive og giver dig redskaber til at fastholde en balanceret tilværelse fremadrettet.

Forløbet indebære 8 sessioner af 1 times varighed, med mulighed for at kontakte mig imellem sessionerne for en kort telefonisk drøftelse af en konkret problemstilling.

Sessionerne finder sted en gang ugentligt i de første 4 uger, herefter en session hver 14. dag. 

Grundet COVID-19 pandemien afholdes mit forløb virtuelt via facetime. 

Jeg coacher udelukkende tirsdag og torsdag aften i tidsrummet 19.00-21-00. 

Prisen for mit virtuelle livsstilsforandringscoachingforløb er lige nu 2500 DKK. Og skal betales ved tilmelding.